Tattoo Galerija
- Stela Urbanc -

telefon
Home Button
Hrvatska Verzija English Version
Menu

Stela Urbanc - Gandalf Tattoo

Gandalf Tattoo

Svoj sam kreativni put započela još u djetinjstvu, dok su mi crtaći pribor i miris svježeg papira predstavljali najljepši poklon.

1999. završila sam Tekstilno Tehnološki fakultet, smjer viši dizajner odjeće i tekstila. 2000. godine sam se zaposlila u Tattoo Studiu Gandalf, gdje me moj najdraži mentor naučio kako držati metlu, oprati stakla, komunicirati s ljudima, kako zaštititi mušterije i sebe od zaraznih bolesti, kako napraviti dobar dizajn i - naravno - kako ga dobro istetovirati. To sve događalo se u starom salonu na Ribnjaku gdje sam provela četiri i pol godine. Igrom slučaja, završili smo kao United tattoo studios, tj. Ujedinili smo se s drugim tattoo studijem, gdje sam nastavila čistiti, sterilizirati, crtati, tetovirati, razgovarati s mušterijama i učiti od svog dragog mentora.

O mojim specijalnostima teško je govoriti, ali ono što mi je najdraže i što sam sve ove godine najviše tetovirala su vile, cvijeće, fantasy, ornamenti, sve što je "slatko", traditional (crno-bijeli ili u boji) i portreti. U životu sam se bavila svim i svačim; štrikanjem, heklanjem, šivanjem, airbrushom, dizajnirala sam svoju odjeću i izrađivala nakit. Svoje vrijeme u posljednjih nekoliko godina trošim uglavnom na crtanje vlastitih tattoo motiva, ali su - budući da volim sve vrste kreativnog rada - moji vidici široko otvoreni.


Bubamara Pješčani sat Santa Muerte Santa Muerte Santa Muerte Santa Muerte Djed i unuka Mali Princ Mačka Mak Škorpion Vila Mačka Vila Cvijeće Leptiri Vila Ljiljan Portret Feniks Vilin konjic Marie Cvijeće Leptir Cvjetna Lubanja Leptiri Lastavice Trešnjin Cvijet Feniks Vila Drvo sa lizalicama
Top