Tattoo Galerija
- Enrico Migliorati -

telefon
Home Button
Hrvatska Verzija English Version
Menu

Enrico Migliorati - Neroink

Neroink

Počeo sam tetovirati 2007. godine nakon što sam iz zabave na sebi pokušao napraviti tetovažu. I bilo je jako zabavno! Tako sam odlučio sve godine provedene u crtanju prebaciti na kožu. Tada sam radio kao mehaničar u garaži pored kuće mojih roditelja u Novari, 40 kilometara od Milana. Strast je sve više i više rasla i listopada 2009. godine otputovao sam na Tajland na usavršavanje, usavršavanje i usavršavanje. Pohađao sam tajlandsku školu tetoviranja gdje sam usavršio svoje znanje tetoviranja i podešavanja mašina za tetoviranje. U to vrijeme upoznao sam prijatelja koji me je pozvao da radim u njegovom salonu za tetoviranje u Indiji. Taj prijatelj, imena Naveen vlasnik je Irezumi tattoo studia u Chennaiu, Tamil Nadu. Mjeseci frustrirajučeg rada u garaži (jer tada je jedini način da vidim život već bio stvaranje tetovaža) otišao sam sa nešto novca na tri mjeseca u Chennai. U Indiji sam se usavršavao tetoviranjem tribala i malih crnih tetovaža. Dok sam bio tamo provjeravao sam na italijanskom tattoo forumu oglase i vidio sam jedan koji je sada Neroink Studio Milano utemeljen 2010. Tjekom godina upoznao sam mnoge tattooiste i napravio tisuće tetovaža. Bio sam na konvencijama i usavršio svoj stil baziran na staroj školi tetoviranja (Old School).

2014. upoznao sam Kristinu, moju djevojku, te nakon dvije godine u travnju 2016. zajedno otvaramo Neroink Tattoo Studio Zagreb u centru hrvatske prijestolnice Zagrebu. Krajem 2016. začeto je novo partnerstvo i sa Gentlemen’s Shopom iz Rijeke otvaram Nero Ink Tattoo Studio Rijeka.

U Hrvatskoj mi se otvorila mogućnost da se upoznam i postanem prijatelj sa Marinom Urbancom, vlasnikom Gandalf Tattooa, povijesnog salona za tetoviranje u centru Zagreba, odlučili smo se na suradnju i zajedno smo otvorili Bullseye Tattoo smješten u predivnom centru Biograda na Moru pored Zadra. Partnerstvo sa Gentlemen’s Shopom se nastavlja projektom u Opatiji koji započinje u srpnju 2017.

Na Vašoj koži od 2010 doživotno Hardcore.


Jedrenjak Svjetionik Vlak Balon Ljubitelj Životinja Alice Cooper Vuk Bezlični Sova
Top